skip to Main Content

Hvad er Bindevævsmassage?

Ved Bindevævsmassage udrenses kroppen for gamle og fastsiddende affaldsstoffer og ophobet væske i bindevævet, samtidig med at bindevævet genvinder sin mere glatte og elastiske form. Bindevævet fungerer som depotplads for affaldsstoffer og væske der ikke er udrenset på normal vis, og ophobningerne giver ændringer af hudens udseende og konsistens, figuren og evt. vægten.

Bindevævsmassage med sugekopper er en massageform, der har til formål at øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv. Suget der skabes i kopperne går helt ned i dybden af bindevævet og løsner selv meget gamle og fastsiddende affaldsstoffer. Når affaldsstofferne er løsnet, transporteres de sammen med ophobet væske, over i de venøse blodkar og videre ud til udrensningsorganerne. Bindevævet genvinder derefter igen sin mere glatte og elastiske form.

Bindevævet er mest af alt vores hud. Men vi har også bindevæv i vores muskler, led, indre organer og i blodkar. Bindevævet fungerer som depotplads for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis. I huden er der særlig meget plads til ikke udrensede affaldsstoffer, væske og fedt.

pris 30 min.
350,- kr.
pris 60 min.
550,- kr.
pris 90 min.
800,- kr.

Afmelding skal ske senest 24 timer før.
Ved afbud på dagen ½ pris.
Ved udeblivelse uden afbud fuld pris

Back To Top